Mindcontrol: The Great Reset

 

Wieteke Koolhof channelt Arjun

 

We horen het nogal eens voorbij komen tegenwoordig: de woorden mind-control, en de big reset… Maar is er ook een mooie manier om hiernaar te kijken? 🧐 Denise onderzoekt het samen met Arjun!

 

De energie van deze transmissie is gefocussed en tegelijk heel breed georiënteerd. De Yahyel geven een uitvoerige inleiding en meerdere voorbeelden in antwoord op elke vraag.

 

 

Jullie ingezonden vragen die behandeld worden in deze transmissie:

 

“Oppressie en dwang – waar komt dit verlangen vandaan in de mens en hoe kunnen we dit transformeren?”

 

 “Lieve Arjun, In hoeverre ‘moeten’ wij ons actief bezig houden met alles wat er mogelijk speelt op aarde, zoals mind control en dergelijke, om dit stuk te transformeren? Ik voel zelf niet echt enthousiasme om me te verdiepen in wat er mogelijk zou kunnen gebeuren in de toekomst, ook omdat er zo veel verhalen zijn en ik toch niet weet wat nou echt de waarheid is. Dit soort informatie maakt dat ik juist in mijn hoofd ga zitten, terwijl ik er gevoelsmatig vertrouwen in heb dat alles zich ontvouwt zoals het zich moet ontvouwen. Steek ik nou mijn kop in het zand of kan ik me gewoon bezig houden met wat ik tegenkom in het hier en nu, zonder dat ik daarmee iets uit de weg ga?”

 

 “Hoi Arjun. In de video-transmissie op Youtube (lees hier in het Nederlands) over totalitaire regimes, liet je ons weten dat wij niet daadwerkelijk deze versie van de aarde zullen veranderen. Je zegt dat we ons wel kunnen focussen op een versie van de aarde die wij graag zouden beleven – en dat we er op die manier heen kunnen shiften. Maar hoe moet ik mij dat praktisch voorstellen? Leven wij dan nu op een aarde, waar we moeten dealen met allerlei wezens die hier een heel ander beeld over hebben? Of gaan deze wezens de toekomstige versie van de aarde verlaten? ”

 

 “Vaccinatie: hoe kijken we het beste naar dit fenomeen? Vooral nu het steeds meer wordt ingezet als een middel tot dwang, om de mensheid in een bepaalde richting te laten lopen. Sommigen vinden het geniaal dat dit gebeurd, voor hen lijkt het een oplossing voor een probleem. Ik resoneer hier persoonlijk niet mee, en zoek nog een positieve manier om ernaar te kijken. Hebben jullie een idee?”

 

 “Ik heb wel eens televisieprogramma’s gezien, waarbij in een show een hypnotiseur mensen op een podium onder hypnose bracht. Als hij hen daarna vertelde dat ze een kip waren – gingen zij zich gedragen als een kip, tot groot vermaak van het publiek. Wat gebeurd er met zo’n persoon? Is er in zo’n geval sprake van een negatieve machtsverhouding? En wat is het verschil tussen dit soort situaties en een therapeutische behandeling met hypnose? ”

 

 “Beste Arjun, ik lees momenteel een boek van Joe Dispenza, het heet: ‘Breaking the habit of being yourself’. Hierin legt hij uit dat we onszelf opnieuw kunnen definiëren en dat onze realiteit die veranderingen dan aan ons terug reflecteert. Nu vroeg ik me af; waar ligt de grens? Zou je bijvoorbeeld echt kunnen gaan geloven dat je een mooie jeugd hebt gehad als dit in de praktijk niet zo was? Of als je een ledemaat bent verloren – kun je dan zorgen dat het terug groeit?”

 

 “Volgens mij dient het onderwijs deels om te leren gehoorzamen aan autoriteit. Voor onze kids is het heel moeilijk om binnen de lijnen van het onderwijs te lopen. Is het verstandig om hen buiten de matrix, los van ons onderwijssysteem, op te voeden?”

 

 “Ons pad naar alignment, bestaat uit meer en meer loskomen van de matrix, meer ons eigen gevoel volgen en onze eigen wereld creëren. Maar dit brengt ook heel veel persoonlijke processen teweeg. Graag zou ik eens gewoon kunnen genieten ipv constant uitgedaagd te worden door opkomende emoties of moeilijke situaties. Hoe kunnen we ‘meer genieten’ en ‘gemakkelijker manifesteren’ zonder dat er steeds schaduwkanten rond deze thema’s naar boven blijven komen?”

 

 “Ik heb een vraag waar ik al een tijdje mee rond loop; ik heb de neiging om alles van een ‘positieve’ kant te bekijken. Alles waar ik/mijn mind niet blij van wordt, kan ik ook zien vanuit het perspectief van een mogelijkheid tot groei, een aanwijzing, een ervaring. Als ik iets niet heb, kijk ik naar wat er wel is. En dan kan ik daar blij mee zijn. Dit klinkt heel mooi – MAAR – kan dit ook een vorm van zelfverdediging zijn, een manier van vluchten om maar geen teleurstelling te hoeven voelen? Dus; kun je ook té positief zijn, als een trucje van de mind om verlangens te onderdrukken?”

 

Je ontvangt 1 audio opname

 

 De opname heeft een duur van 95 minuten en je ontvangt hem direct na je bestelling in je mailbox.

Video preview

 

© Wieteke Koolhof

design4awareness.com